Hvem er vi

Mange valgmuligheder

Vi tilbyder hver uge 12 spændende menuer, der består af en hovedret samt mulighed for forret eller dessert, som du frit kan vælge imellem.


Du bestemmer selv om du vil have kartofler, pasta, kartoffelmos eller løse ris til din menu.

IMG_1816.JPG IMG_1837.JPG IMG_1942.JPG IMG_2159.JPG

Menuer til alle behov

Vi producere alle former for diæter.

Alle diæter er produceret ud fra anbefalingerne i Den Nationale Kosthåndbog.

Vi tilbyder ordinære diæter eller lægeordinerede specielle diæter. I de tilfælde hvor der findes en speciel diætvejledning fra lægen eller sygehus, får vi en kopi af den, så vi kan tilberede den korrekte diæt.

Kryddermarineret svinekam serveret med asiatisk nudelsalat og kroblandning.JPG Pizzabøf (hakkebøf m,ost , tomatsauce og oregano) fuldkornspasta,  broccoli me.JPG Pølser serveret med varm kartoffelsalat (hertil ketchup og sennep).JPG Skinkeschnitzel hertil paprikasauce,ærter og brasede kartofler.JPG IMG_1774.JPG IMG_1755.JPG Dampet laks, fuldkornspasta, hertil gorgonzolasauce og slikærter.JPG Medisterpølse  hertil smørristede pastabl.(spinattomat).JPG

Den Nationale Kosthåndbog

Følg nedenstående link og læs mere om Den Nationale Kosthåndbog